Kennispark Twente is beste bedrijventerrein van Nederland

Kennispark Twente mag zich een jaar lang het Beste Bedrijventerrein van Nederland noemen. Dat is vandaag in Utrecht bekendgemaakt tijdens het Nationaal Bedrijventerrein Congres. In de race voor de Award Beste Bedrijventerrein 2013 werden Arnhems Buiten in Arnhem en Grote Polder in Zoeterwoude verslagen.

De verkiezing werd voor de vijfde keer georganiseerd door vakblad Bedrijventerrein van uitgeverij Elba Media. Een 15-koppige vakjury selecteerde uit 43 inzendingen de drie beste terreinen. Tijdens het Nationaal Bedrijventerrein Congres verzorgden de drie genomineerde bedrijventerreinen een korte pitch, waarna de congresbezoekers hun voorkeur mochten uitspreken. Het oordeel van de bezoekers werd gemiddeld met de bevindingen van de jury. Kennispark Twente kwam als beste uit de bus!

De winnaar kreeg uit handen van Rob Eijkemans, directeur van Revis Verkeerstechniek, een winnaarsbord uitgereikt. Op een nog te bepalen datum wordt dit bord met op feestelijke wijze bij de entree van Kennispark Twente geplaatst. Arnhems Buiten en Grote Polder maakten er een spannende race van, maar toonden zich sportieve verliezers. Niettemin zijn het ook twee prachtige bedrijventerreinen die de zintuigen prikkelen.

Bron:¬†Kennispark Twente is beste bedrijventerrein van Nederland –¬†Nationaal bedrijventerrein congres